En god nettside gir resultater

For å fange de besøkendes oppmerksomhet må nettsiden ha et glassklart budskap. Staben til qtp har levert 20.000 nettsider siden den spede begynnelse i 1996. Vi har sett trender komme og trender forsvinne, men målet har alltid vært at hjemmesiden skal skape de handlinger og resultater dere ønsker.

Hvem er dere?

Utålmodige kunder stikker fort av om budskapet er dårlig. Vi hjelper dere slik vi har hjulpet 10 000 vis av andre.

Bli funnet

Google er vår venn. Vi skal ikke love deg førsteplass på Google, men vi skal jobbe for at siden blir så synlig som mulig.

Utvikling

Fra a til å eller fra q t p som vi sier. Vi er med dere hele veien fra starten på ny nettside til den er ferdig publisert.

kaffekopp

Hva trenger dere?

Hadde dere vært 100 % sikre på det hadde dere trolig bygget nettsiden selv. Spill på lag med noen hos oss, vi har vært her siden internetts barndom. Sammen bygger vi opp din nettside slik at kundens informasjonsbehov dekkes.

Før vi slipper dere løs på egenhånd, lærer vi dere å oppdatere og vedlikeholde den nye hjemmesiden eller nettbutikken. Vi sørger også for at nettsiden er på nett. E post følger også med.

Når dere trenger råd og hjelp er vi her for dere.

Utseende teller

Hjemmesiden er ofte kundens første møte med dere. Et godt førsteinntrykk kan bety at dere får en ny kunde. De faste kundene blir også værende når hele verdikjeden deres oppfyller deres behov.

Mobilsider

Tallenes tale er klar, så mye som 70 % av de besøkende kommer via mobiltelefonen. Da må tekst og innhold komme tydelig frem på den lille skjermen. Alt for ofte føler vi behov for å finne frem kikkerten for å tyde teksten på mobiltelefonen. Vi sørger for at hjemmesiden er like brukervennlig på mobil, PC og Mac.

Nettbutikk

Netthandel er gøy, vi leverer nettbutikker både til store og små. Plattform, tilleggstjenester, betalingsløsninger, fraktmoduler er bare noen av funksjonene man kan velge blant når man vil starte med netthandel. Sammen finner vi ut hva dere trenger. Vi er plattformuavhengige.

Ta kontakt så finner en en god løsning.

Pris eksempler

Qtp Starter
Diskplass
1GB
Trafikk
Ubegrenset
Antall E-post
5
Antall databaser
1
Antall undersider
5
Nettbutikk
Cpanel
Underdomener
Ubegrenset
Parkerte domener
Qtp Medium
Diskplass
5GB
Trafikk
Ubegrenset
Antall E-post
10
Antall databaser
3
Antall undersider
10
Nettbutikk
Cpanel
Underdomener
Ubegrenset
Parkerte domener
Qtp Pro
Diskplass
10GB
Trafikk
Ubegrenset
Antall E-post
20
Antall databaser
10
Antall undersider
Ubegrenset
Nettbutikk
Cpanel
Underdomener
Ubegrenset
Parkerte domener
Pr.mnd
Kr. 00.00
Pr.år
Kr. 00.00
Pr.mnd
Kr. 00.00
Pr.år
Kr. 00.00
Pr.mnd
Kr. 00.00
Pr.år
Kr. 00.00

Hvorfor velge qtp?

Vi var her da internett oppsto. Grunderen av qtp utviklet en av verdens første systemer hvor folk uten IT-bakgrunn kunne redigere sine nettsider. CMS heter den type program i deg. Det er nå et virvar av CMS løsninger i markedet. Alle med sine fordeler og ulemper, poenget er at nettsiden ikke skapes av CMS løsningen. Den skapes av strategi, innhold og strukturering.

I dag leverer qtp hovedsaklig nettsider via WordPress, men vi har kunnskap innen de fleste systemer, så om ikke WordPress eller WooCommerce passer for deg, si fra så finner vi en løsning. Plattformen er uviktig, budskapet og innholdet teller alt. Det er her qtps lange erfaring utgjør en forskjell.

La oss gjøre dette sammen

Har du en ide, ønsker du å fornye deg, trenger du råd? Vi er her for deg, vi lytter og rådgir. Kontakt oss i dag via kontaktskjema eller ring 924 00 924 for en uforpliktende samtale.

Besøks adresse

Ønsker du og ta turen innom finner du oss her.

Kjøpmannsgt 23
7013 Trondheim

Kontakt Oss