Jørn Idar med høyt skum

Livet er for kort for å drikke dårlig øl

Velkommen

Jeg startet bloggen Høyt Skum i 2010, som et sted for ølglede, oppskrifter, ølkunnskap, tanker og idèer.

Som utdannet kokk gikk jeg inn i ølbransjen med mat som fokus, men har hatt gleden av å gjøre øl til mitt levebrød gjennom over et tiår med ølmisjonering. Jeg har holdt hundrevis av smakinger, utdannet meg til diplombrygger, skrevet 7 bøker om øl og blitt slått til ølridder.

Velkommen til min verden av øl, mat og deilige smaker!

Ølprat Podcast

Norges største podcast om øl, der du får ølkunnskap og entusiasme levert rett i øret ditt. Her får du møte noen av de mest interessante menneskene jeg kjenner, og lære om deres tanker, følelse og reise innen og rundt øl.”

Podcasten er tilgjengelig på Spotify, Soundcloud, Apple Podcast og de steder du vanligvis finner dine favorittpodcaster.

Artikler

Bonus: gjest hos Podpurri

Bonus: gjest hos Podpurri

Dette er en bonusepisode, der jeg snakket med Elise fra Podpurri. Dette er en podcast om podcaster, der hun snakker med andre podcaster i et vidt spekter av temaer....

Spådommer for ølåret 2022 – Episode #062

Spådommer for ølåret 2022 – Episode #062

Et nytt år står foran oss, med muligheter, utfordringer og nye øl på menyen. Men hva kan vi egentlig forvente oss av ølåret 2022? Hvilke spådommer kommer Jørn Idar og...

Oppsummering av Ølåret 2021 – Episode #061

Oppsummering av Ølåret 2021 – Episode #061

Hvordan endte egentlig ølåret 2021 opp? Og har de tre podcastvertene i Ølvertene og Ølprat hatt rett i noen av sine spådommer for året, eller var de helt på jorden?...

Klementinkylling med trippel  – mat til øl

Klementinkylling med trippel – mat til øl

I denne episoden av Mat til Øl tar jeg for meg Nøgne Ø Tiger Tripel, en belgisk inspirert rakker på 9%. Dette er en smaksrik og gjærdrevet øl med preg av krydder, urter...

Nye produkter

Nyhetsbrev

Høyt Skum

Kurs og Eventer

Jeg har gjennom det siste tiåret holdt hundrevis av ølsmakinger, kurs og seminarer, med entusiasme og mange år med erfaring. Jeg har alltid prøvd å hatt en underholdende og folkelig måte å dele ølkunnskapen, slik at de gode historiene og tradisjonene er minner som blir værende hos deltagerne.

Om du er interessert i å leie meg inn for event med firma, live eventer eller innholdsproduksjon, ta kontakt via epost eller kontaktskjema under.
Og om du vil oppleve noen av de gode eventene jeg arrangere med øl og mat eller andre spennende temaer, så er de samlet på denne siden.Om jeg kan bidra til en herlig aften i ølets tegn, eller som krydder til en bedriftssamling, ta kontakt for en nærmere prat.

Hei Ølgærning

Hvis du vil få tilsendt oppskrifter, artikler, videoer, podcaster, eventer og mer, meld deg på det månedlige nyhetsbrevet.

Vi har sendt deg en epost for bekreftelse, Takk